Matematik

HJÆÆÆÆLP isolering

12. februar 2014 af EO1567 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej! Jeg skal isolere hyp i ligningen COSV = Hos/hyp. Jeg ville jo bare sige cosv-hos = hyp, men det lyder ikke helt rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2014 af mathon

                           hyp = hos / cos(v)          0 < v < 90°


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.