Matematik

Potens til brøk

16. februar 2014 af ijzfiojgsodjfg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan omsætter jeg 8^-6 og 14^-99 til brøk? 

Anvender jeg reglen 

a-n = 1/an eller?
Kan ikke helt få det til at give mening fordi når jeg indtaster det på en lommeregner fx.

8-6 = 1/8^6 ?? 

Hjææælp takk 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2014 af mathon

                     \small 8^{-6}=\frac{1}{8^{6}}

                     \small 14^{-99} = \frac{1}{14^{99}}


Svar #2
16. februar 2014 af ijzfiojgsodjfg (Slettet)

^Kan ikke se hvad du har lagt ind.


Skriv et svar til: Potens til brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.