Matematik

opgave 5

16. februar 2014 af avengers (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har et spørgsmål

se vedhæft

jeg har kun et spørgsmål til b

Vedhæftet fil: 5.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2014 af peter lind

Det er ulæseligt.

Hvilket spørgsmål ?


Svar #2
16. februar 2014 af avengers (Slettet)

spørgsmål b

Vedhæftet fil:5.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2014 af peter lind

Der er stadig ulæselig. Hvilket spørgsmål til b ?


Svar #4
16. februar 2014 af avengers (Slettet)

hvordan bestemmes r, så en postkasse af denne type har størst mulig rumfang


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

I spm b) er der givet funktionen V(r) , 0 < r < 12 , og man skal finde maksimum for V(r).

Differentier funktionen V(r) og løs så ligningen V'(r) = 0 .

Der er tale om Opg 16 i dette opgavesæt

http://www.uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF10/Proever%20og%20eksamen/Tidligere%20skriftlige%20opgavesaet%20stx%20og%20hf/Matematik/100526_matematik_A_stx_opgave.ashx

V(r) = 25r·(500 - πr2)/3 , 0 < r < 12 .


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. februar 2014 af mathon

.


Svar #7
17. februar 2014 af avengers (Slettet)

når jeg differenterer V(r) får jeg 0


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Vis dine mellem regninger. Benyt reglen for differentiation af et produkt.


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. februar 2014 af mathon


                            V(r) = (25/3)r •(500 - π • r2)                 0 < r < 12

                            V'(r) = (25/3) • (500 - π • r2)  +  (25/3)r • (-2π • r) = (25/3) • (500 - 3π • r2)


Skriv et svar til: opgave 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.