Kemi

Sølvnitrat stofmængde

17. februar 2014 af mira4100 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme stofmængden af sølvnitrat i et forsøg vi har udført. Til forsøget er der anvendt: 

0,100 mol/L AgNO3
0,1 mol/L K2CrO4

Rumfanget af den anvendte sølvnitrat, var 21,6 mL.

Jeg skal så beregne stofmængden af den anvendte sølvnitrat, ved at anvende formlen n=c*V, men jeg ved ikke, hvad c er? 

Please hjælp! Er virkelig i nød. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2014 af mathon

             

              n(AgNO3) = (0,0216 L) · (0,100 mol/L) = 0,00216 mol


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2014 af Hjb2308 (Slettet)

c = mol/l


Svar #3
17. februar 2014 af mira4100 (Slettet)

Så havde jeg tænkt rigtigt, tak i to! :)


Skriv et svar til: Sølvnitrat stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.