Matematik

Lineære algebra

18. februar 2014 af jax1 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Er der en som vil hjælpe, har gjort et hæderligt forsøg

vh

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2014 af peter lind

http://da.wikipedia.org/wiki/Indre_produkt  kan du se de betingelser et indre produkt skal opfylde. Kontroller at den givne funktion opfylder disse 3 betingelser.

Differentier den fremkomne funktion med hensyn til t og sæt resultatet lig 0


Svar #2
18. februar 2014 af jax1

hej igen det fordi det var min ven som var lagde den ind men jeg har lavet den del men det er mere de andre opgaver det rigtigt det jeg har lavet og hvordan laver jeg opgave 3 ? jeg har prøvet men jeg får en ligning som er t i fjerde og t i anden og noget andet, kan det være i kan vise mig trin for trin hvordan man løser den ? og tak på forhånd

Vedhæftet fil:WP_001022.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Opg 3. Med de givne vektorer u og v, får man

ft1(v,u) = 2t12 +1 -6/t12 , t1 > 0 ,

og man skal da løse ligningen

2t12 +1 -6/t12 = 0 , t1 > 0 .

Gang ligningen med t12 og løs den fremkomne 2.-gradsligning i t12 :

2(t12)2 + t12 -6 = 0 ,

eller

(t12 +2)·(2t12 -3) = 0 ,

der kun har den ene positive rod t1 = √(3/2)


Skriv et svar til: Lineære algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.