Kemi

Navngivning af alkaner

20. februar 2014 af chayyabhaiya (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan navngiver man alkaner? Har aldrig rigtigt forstået hvordan? Nogen der måske kan komme med en god forklaring på hvordan man navngiver? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2014 af Sangi (Slettet)

http://isisa.systime.dk/fileadmin/filer/beskyttede_filer/WebHelp/VaerktojAlkaner.htm - følg linket rigtig god beskrivelse

Enkeltbindinger= alkaner.

Dobbeltbinding= alkener

Trippeltbindninger= alkyner 


Skriv et svar til: Navngivning af alkaner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.