Matematik

variabel sammenhæng

23. februar 2014 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad koster det at købe 101 printerpartroner

Y = 71*X + 49 og det har jeg fået til Y = 71*101+49 = 7220 kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af SuneChr

Udregningen er rigtig, hvis 1 printerpatron koster 71 kr og en forsendelse af disse koster 49 kr.
Det er kun gæt, når du ikke har specificeret tingene nærmere.


Skriv et svar til: variabel sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.