Matematik

ligninger

24. februar 2014 af fijona (Slettet) - Niveau: B-niveau

In(3x)=12 og log(x^2)+1=1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at ln(x) og ex er hinanden omvendte funkjtioner, og at log(x) og 10x er hinandens omvendte funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2014 af SuneChr

1)    e12 = 3x             x =    ...........

2)    log (x2) = 0        2·log |x| = 0       x = .............


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.