Tysk

Hjælp til oversættelse- AKUT TYSK

25. februar 2014 af CecilieCeciliee (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Er der nogen, som vil hjælpe med disse sætninger? Jeg har her for tiden om akkusativ og grundled og jeg er meget i tvivl om hvorvidt det f.eks skal være: ich möchte gern das ELLER den Mantel? Was kostet das ELLER den?

Jeg har virkelig brug for hjælp med forklaring, uanset hvor lang den så må blive.

Det er opgave 6, hvis nogen skulle være i tvivl!
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
25. februar 2014 af CecilieCeciliee (Slettet)

Please

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Ich = grundled möchte gern  den Mantel (m) = genstandsled

(  jvf. Ich möchte gern die Bluse (f)   Ich möchte gern  das Kleid (n))

Was kostet er ?( = der Mantel)   Was kostet sie (die Bluse)    Was kostet es (das Kleid)


Svar #3
25. februar 2014 af CecilieCeciliee (Slettet)

Åh tusinde tak!

Skriv et svar til: Hjælp til oversættelse- AKUT TYSK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.