Matematik

Slå børn?

27. februar 2014 af Emma245 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan kan jeg finde ud af, hvor mange pct. synes at man må slå børn og hvor mange pct. synes at man må ikke slå børn? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det har vist ikke så meget med matematik at gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2014 af sille1206 (Slettet)

Er det noget du skal regne ud ved hjælp af matematik eller en oplysning du skal finde ved hjælp af bøger og nettet? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2014 af hesch (Slettet)

#0:  Der er lidt her, ganske vist en meningsmåling fra 1949:

http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fdanmarkshistorien.dk%2Fleksikon-og-kilder%2Fvis%2Fmateriale%2Fgallup-skal-boern-have-kloe%2F%3Fpdf%3D1%26cHash%3Daa98f13ded08d8edf8c268854101600c&ei=8gEPU7SNJ-roywOUw4DADA&usg=AFQjCNFkTNXh-CAaCjhP4U5X-f2AwSN7jA&bvm=bv.61965928,d.bGQ

Denne er fundet ved at google: slå+børn+meningsmåling

Men finder du selv flere undersøgelser af anden dato, er det jo lige før, at du kan lave en regressionsanalyse, hvilket kan udgøre det matematiske aspekt.     :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2014 af Therk

\\ \frac{\text{\textbf{antal}, der synes, det er \emph{okay}}}{\text{\textbf{antal} adspurgte}} \cdot 100\% = \text{\textbf{pct.}, der synes, det er \emph{okay}},\\ \\ \\ \frac{\text{\textbf{antal}, der synes, det er \emph{forkert}}}{\text{\textbf{antal} adspurgte}} \cdot 100\% = \text{\textbf{pct.}, der synes, det er \emph{forkert}}.


Skriv et svar til: Slå børn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.