Matematik

Rente regning

27. februar 2014 af lololoolollfmrk (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan regner man opgave 4 ud?
Vedhæftet fil: Thendndnd.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 af mathon

4.
    
                               \large \large\ R = K*0,045

                                \large \large\ K = \frac{R}{0,045}
   


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2014 af 123434 (Slettet)

Opgave 4)

157,5kr=k0*(1+0,045)

157,5 kr=k0*1,045

k0=157,5kr/1,045=151 kr


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2014 af mathon

#2
       Du har fejlvejledt i procentregning nogle gange.
       Det vil blive påskønnet af spørgerne, hvis du fremover kan kende forskel på simpel rentesregning
       og sammensat rentesregning.


Skriv et svar til: Rente regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.