Matematik

intergralregning

28. februar 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som kan hjælpe mig med d'eren

Screen Shot 2014-02-28 at 08.44.42.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2014 af mathon

                                                       Hvor langt er du kommet?


Svar #2
28. februar 2014 af inddd (Slettet)

Det er kun d'eren jeg skal have hjælp til. De andre har jeg ikke problemer med


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2014 af mathon

                              \small \small\ f(x) = 2+ \tan ^2(x) = 1 + \left (1+\tan ^2(x) \right )

                              \small \small\ F(x) = \int \left (1 + \left (1+\tan ^2(x) \right ) \right )dx = x + \tan(x) + k

...........................

               \small \small \ \frac{\mathrm{d} \tan (x)}{\mathrm{d} x} = 1+\tan ^2(x)


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. februar 2014 af mathon

intergralregning  -->  integralregning


Svar #5
11. marts 2014 af inddd (Slettet)

Hvordan går du fra (1+(1+tan2(x)) til x  tan(x) ?


Svar #6
11. marts 2014 af inddd (Slettet)

Eller har fået fat i det nu. Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.