Matematik

reducerer

02. marts 2014 af Augustagh (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej - jeg sidder og bøvler med et nok meget simple reducerer styk 

håber der er noget som kan og ville hjælpe mig 

(a+b)(a+b)+b^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2014 af 123434 (Slettet)

(a+b)(a+b) er det samme som (a+b)2

(a+b)(a+b)=(a*a)+(a*b)+(b*a)+(b*b)=a2+ab+ab+b2=a2+b2+2ab


Svar #2
02. marts 2014 af Augustagh (Slettet)

Siger mange tak for hjælpen, det hjælp en del!:D 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2014 af lolololive (Slettet)

Indsæt eventuelle underforstået multiplikation

1(1a+1b)(1a+1b)+1b^2

Gange paranteserne væk i ligningen

1a^2+1b^2

Reducerer ligningen

2a^2

Håber det hjalp :)


Svar #4
02. marts 2014 af Augustagh (Slettet)

det hjalp en del :D mange tak !! 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2014 af PeterValberg

FriViden.dk ha en særdeles glimrende videosamling om emnet [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: reducerer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.