Matematik

Blækregning hjææælp :)

03. marts 2014 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

En mand fanger 3400 kg rejer. 15% af rejerne blev pakket i æsker til eksport. hver æske inholder 5 kg.

A: Hvor mange æsker med eksportrejer blev i alt pakket?

Håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af SuneChr

Rejer, der pakkes i æsker = 15% af 3400 kg = 0,15·3400 kg
5 kg svarer til én æske
1 kg svarer til 1/5 æske
0,15·3400 kg svarer til  1/5·0,15·3400  æsker


Svar #2
03. marts 2014 af Melanie2 (Slettet)

står 1/5  for 0,5 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2014 af SuneChr

Nej


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2014 af caro6424 (Slettet)

3400÷100x15=510kg

510/5=102 

Der blev pakket 102 exportrejer i alt:)


Skriv et svar til: Blækregning hjææælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.