Matematik

Videomaskine

03. marts 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet) - Niveau: 9. klasse

En avanceret videomaskine er sat ned fra 13.490 til 10.978 kr.

Hvor meget sparer man ved at købe den nu? (2512 kr.)

På konto koster den - uden betaling - 418 kr. pr. md. i 36 mdr.

Hvor meget er det dyrere end de 10.978 kr.? (4070 kr.)

Hvor mange % er det dyrere? (???)

Har jeg regnet rigtigt og kan jeg få hjælp til den sidste?

På forhånd, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af 123434 (Slettet)

(13490-10978)/13490*100%=18,6%, besparelse på 2512 kr eller 18,6%

(418*36)-10978=4070 kr

(418*36-10978)/10978*100%=37%


Skriv et svar til: Videomaskine

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.