Matematik

En eksponentielt voksende funktion opfylder, at f(4) = 4 og f(7) = 32. Bestem en regneforskrift for f.

03. marts 2014 af sabiineqvist (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave i matematik. Ville virkelig hjælpe mig :-)

Spørgsmålet lyder således:

En eksponentielt voksende funktion opfylder, at f(4) = 4 og f(7) = 32. Bestem en regneforskrift for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af Encrypted (Slettet)

Du får oplyst 2 punkter ud fra de oplysninger, brug dem til at finde a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2014 af mathon

        
                                     y2/y1 = ax2-x1

                                     a = (y2/y1)1/(x2-x1)


Svar #3
04. marts 2014 af sabiineqvist (Slettet)

Mange tak :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2014 af PeterValberg

se eventuelt denne video fra FriViden.dk [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: En eksponentielt voksende funktion opfylder, at f(4) = 4 og f(7) = 32. Bestem en regneforskrift for f.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.