Matematik
f(x)=12*1,07^x
24. november 2005 af
lith (Slettet)
heey....'
hvorden diff.. man:f(x)=12*1,07^x
hvorden diff.. man:f(x)=12*1,07^x
Svar #2
24. november 2005 af Snemanden (Slettet)
Hejsa
Mener det er sådan:
Hvis g(x) = a^x
så er g´(x) = a^x * ln(a)
Altså:
f(x) = 12*1,07^x
f´(x) = 12*1,07^x*ln(1,07)
Ellers håber jeg lige, at der er en, der retter mig, så jeg ikke bilder dig noget forkert ind..
Mener det er sådan:
Hvis g(x) = a^x
så er g´(x) = a^x * ln(a)
Altså:
f(x) = 12*1,07^x
f´(x) = 12*1,07^x*ln(1,07)
Ellers håber jeg lige, at der er en, der retter mig, så jeg ikke bilder dig noget forkert ind..
Skriv et svar til: f(x)=12*1,07^x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
