Matematik

Beregn den årlige rentefod

05. marts 2014 af Mart96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hi jeg har en kapitalpå en konto med rentefoden 6,73 % pr. år. 

Nogen der kan forklare mig hvordan jeg kan skrive det her ind i Geogebra? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2014 af PeterValberg

eksponentiel vækst ?

f(x) = b·(1 + r)n

hvor b er startkapitalen
r = 6,73%/100% = 0,0673
n er antal år efter kapitalen blev sat ind på kontoen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Beregn den årlige rentefod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.