Kemi

OH- og H3O

06. marts 2014 af lovely15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

OPGAVEN LYDER SÅLEDES:

der afvejes 0,5 g NaOH der opløses i 0,350 L vand ved 25 grader

a) hvad bliver OH-?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2014 af khol (Slettet)

a) koncentrationen af OH-?

n = m / M = 0,5 g / 40 g/mol = 0,0125 mol (NaOH)

c = n / V = 0,0125 mol / 0,350 L = 0,036 M (35,7 mM)


Skriv et svar til: OH- og H3O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.