Matematik

Hjælp til potensfunktioner

08. marts 2014 af ulla7 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogle der kan hjælpe mig med opagverne J, K og L i vedhæftede dokument?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2014 af mathon


                               \small 1,10^n\cdot 20 = x

                               \small \log (1,10)\cdot n = \log \left ( \frac{x}{20} \right )

                               \small n = \frac{\log \left ( \frac{x}{20} \right )}{\log (1,10)}


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2014 af mathon

                            

                           


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2014 af mathon

                           


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2014 af mathon

                           \small f(1,10^n\cdot 20)=1000\cdot 0,97^{\frac{\log(\frac{x}{20})}{\log(1,10)}}


Svar #5
08. marts 2014 af ulla7 (Slettet)

er dette i opagve J så rigtigt?

se vedhæftede fil


Skriv et svar til: Hjælp til potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.