Matematik

Svær kombinatorik

08. marts 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

https://zimbra.bjergsnaes.dk/home/[email protected]/Briefcase/www/FS10%20aflevering%20Onsdag%20i%20uge%206.pdf

4,2)

4*3*2*1=24 muligheder

4,3) 

x, x, L, x, x

Der er 2 pladser ved siden ud af Lis/læreren ud af i alt 4 pladser

2/4*100=50% chance for at sidde ved siden af Lis

4, 4)

Muligheder for at Anna og Caroline kan sidde sammen (2*1)=2

Mulighed for forskellige pladser:(4*3*2*1)=24

2/24*100=8,33%

Jeg er lidt usikker på, hvordan (4,3) og (4,4) løses

Tak på forhånd og god weekend


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2014 af peter lind

4.3

Muligheder for at Brian og Lis sidder ved siden af hinanden. De kan sidde på venstre side eller højre side af læreren. Brian kan sidde til venstre eller højre for Lis. Find hvor mange muligheder dette giver. Divider resultatet med antal muligheder ialt

4.4 er næsten identisk med 4.3


Svar #2
08. marts 2014 af 123434 (Slettet)

4, 3) giver 50%

Jeg er bare usikker om, hvorvidt 4,4 giver 8, 33%


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2014 af peter lind

Ingen af delene er rigtig. Som nævnt i #1 er der 4 muligheder for at anbringe Brian og Lis sammen. Dividerer du med antal af muligheder har du sandsynligheden. 4.4 er jo det samme. her er bare brugt at sidde ved siden af hinanden. Det er o det samme som at sige at Anna sidder ved siden af Caroline


Svar #4
08. marts 2014 af 123434 (Slettet)

4/24


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. marts 2014 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Svær kombinatorik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.