Matematik

Ligning

09. marts 2014 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan ikke få denne ligning til at gå op:

275000= 12500x +156000

jeg får x til at blive 34,48??? og det kan ikke passe når man indsætter det i x plads


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2014 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Isoler x .

x = (275000 - 156000) / 12500 = ...


Svar #3
09. marts 2014 af HFNU (Slettet)

er x 9,52??? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2014 af Alex4 (Slettet)

Ja

x = \frac{238}{25}=9.52


Svar #5
10. marts 2014 af HFNU (Slettet)

Tak ... For jeres hjælp;) håber virkelig jeg bliver god til sådanne stykker inden eksamen. Men hvertfald mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. marts 2014 af PeterValberg

FriViden.dk har en samling af gode videoer om emnet [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.