Matematik

Panamakanalen - en genvej

10. marts 2014 af Derya2990 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej studiepotalen, har svært ved at skrive op hvordan man skal, nogle der vil hjælpe mig med 3.1, 3.2 og 3.3?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (2)

Svar #1
10. marts 2014 af PeterValberg

Galapagosøerne til Kbh. via Panamakanalen: 11200 km
Galapagosøerne til Kbh. "neden om":            36400 km

3.1 Forskellen, det finder du ved at subtrahere de to afstande.

3.2 Det tog Vædderen 6 timer 38 min at sejle gennem kanalen
     hvilket er 6,63 timer (cirka)
     sejlturen er 81 km

     Gennemsnitshastigheden = 81 km/6,63 t = ...... km/t

3.3 hvis en knob er 1,852 km/t og Vædderens gennemsnitshastighed
     normal er 20 knob, så må det jo være 20·1,852 = .... km/t

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. marts 2014 af Derya2990 (Slettet)

Tusind taaak :)

Skriv et svar til: Panamakanalen - en genvej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.