Matematik

lineær funktion

11. marts 2014 af LillaBlomst1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Tabellen viser verdenrekorder i svømning for mænd i 2007

 Distance i meter      Tid (målt i sekunder)
100                           47.45
200                           103.12
400                           215.36
800                           447.81
1500                           863.13

Det oplyses, at tiden som funktion af distance med god tilnærmelse kan beskrives ved f(x)=ax+b

f(x) = tiden målt i sek, og x = distance i meter. 

Jeg har bestemt a og b:

f(x) = 0,58x-14,62

Mit spørgsmål er hvordan jeg skal fortolke a og b

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af peter lind

Find f(0)

Find f(x+1)-f(x)


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.