Matematik
Stamfunktion
11. marts 2014 af
Mariiiaaa (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej Sp. Nogen som kan hjælpe mig med at løse denne opgave ( den er vedhæftet)
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2014-03-11 kl. 20.12.17.png
Svar #1
11. marts 2014 af Drunkmunky (Slettet)
Du kan starte med at integrere f(x).
Du har altså, at F(x)=4/2x2+3x+k.
Altså kan du udelukke F2(x).
Du udregner k, og har altså, at
10=2*1+3*1+k <=> 5=k
Altså er det rigtige svar F1(x).
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
