Matematik

finde vinkel og højde

11. marts 2014 af zartorium (Slettet) - Niveau: C-niveau

har 2 vinkler og en katete, 

vinkel A 38 og vinkel B 57 grundlinjen mellem dem er 60 det en vilkårlig trekant jeg skal finde vinkel C og siden AC, hvordan gør man det lige? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af mathon

                             C = 180° - 38° - 57°

                        \frac{b}{\sin(57°)}=\frac{60}{\sin(C)}


Skriv et svar til: finde vinkel og højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.