Studievejledning

OPSKRIFTEN TIL ET 12' TAL!

12. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

Hej,

Jeg vil gerne lave et forum, hvor alle kan komme med gode ideer til, hvad og hvordan man skal scorer et 12' tal. Det kan både være moralmæssigt (Ikke at man ikke skal være den man er), men også lektiemæssigt. Jeg og jer andre vil måske kunne bruge hint og tricks... Synes at vi som er på Studieportalen skal dele hemmeligheden, og få de høje ;) Første mand der skriver er vores anfører :P


Svar #1
12. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

Den første hint jeg i hvertfald kan komme med, er at lave sine lektier så snart man har fået nogen for :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2014 af Stats

Bedste forslag, er at følge med. Byd ind når der bliver spurgt om noget. Vis interesse for faget! Fedt for din lærer, (selvfølgelig i de rigtige mængder :D ). Og vigtigs af alt, lav alle dine lektier..

Koncentrer dig mest om de fag du afslutter, det samme år... OG koncentrer dig om de fag der er på A niveau!!! De tæller dobbelt!

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
12. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

#2 Congrat du ligger på nummer 1 endtil nu ;D 

Come on people. Det her er "Take advice and give advice" bussiness :D 


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. marts 2014 af Hebi

Udover selvfølgelig at være flittig og arbejde hårdt (som selvfølgelig er et given), vil jeg da gerne dele mine karakterhemmeligheder, jeg gjorde brug af, for at få et rigtig højt snit :-).

1) Fortæl læreren, i et fag du gerne vil hæve karakteren i, at du vil læse en uddannelse, som kræver et tornhøjt gennemsnit. Min erfaring er, at læreren kan være tilbøjelig til, at give en ''lidt højere karakter'' i sidste ende, fordi læreren dybest set ikke vil ødelægge din drøm om at komme ind på den uddannelse.

2) Læs supplerende litteratur. Du behøver ikke læse flere 100 sider, men hvis du finder nogle biblioteksbøger på universitetsniveau på dit lokale gymnasiebibliotek, og kan henvise til dem i opgaver, eller nævne dem under undervisningen, så lover jeg for, at det vil give points. Eventuelt spørg læreren, hvilke bøger han/hun anbefaler. Lån dem og bladr dem igennem. Dette viser overskud, dygtighed og mere til. Læreren tror du har læst ''hele bogen'' i virkeligheden har du kun brugt 1-2 timer på, at bladre bogen igennem, og finde nogle ''kloge ting fra dem'', man lige kan bruge til undervisningen/opgaven.

Det var alt jeg havde nu :-).


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2014 af ShinobiNoKami (Slettet)

Slettet

Svar #6
14. marts 2014 af Savior123 (Slettet)

#4 not bad. Det er i hvert fald nogle råd, som mange glemmer at bruge - det kan have konsekvenser :)


Skriv et svar til: OPSKRIFTEN TIL ET 12' TAL!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.