Matematik

Statistiske begreber

13. marts 2014 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Hvad er frekvens og hvordan udregner man den? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2014 af SuneChr

Frekvens er lig med den relative hyppighed.
Hvis der f.eks. i en pose slik med 47 stykker forekommer 13 stk lakrids
er frekvensen for lakrids = 13/47  = 0,28 (og hyppigheden = 13 af 47)


Svar #2
13. marts 2014 af Egofaciens (Slettet)

Er det ikke noget med, at det skal stå i procent, så man ganger de 0,28 med 100 og får 28 %?


Svar #3
13. marts 2014 af Egofaciens (Slettet)

Og .. i stedet for at lave et helt nyt indlæg, er der så nogen, der kan hjælpe mig med, at svare på hvad følgende begreber betyder:

summeret frekvens, intervalfrekvens, typeinterval, intervalmidtpunkt



 


Skriv et svar til: Statistiske begreber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.