Matematik

differantial regning

16. marts 2014 af fijona (Slettet) - Niveau: B-niveau

en funktion f er bestemt ved f(x)=3x^2+2ln(x)

bestem f'(2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2014 af mathon

   Differentier først funktionen til beregning af f '(x).

   Beregn dernæst f '(2).


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2014 af mathon

                         \large\ f\: '(x)=6x + \frac{2}{x}


Svar #3
16. marts 2014 af fijona (Slettet)

ok og f'(2) beregn ved at gang ind u funktion?


Svar #4
16. marts 2014 af fijona (Slettet)

beregnes


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2014 af mathon

           Ja
                    \large\ f\: '(2)=6\cdot 2 + \frac{2}{2}


Svar #6
16. marts 2014 af fijona (Slettet)

ok mange tak


Skriv et svar til: differantial regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.