Matematik

Omskrivning

16. marts 2014 af Haxxeren - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Hvordan kan:

1/r √(μ2g2 - r2α2) = 4απN

give:

N = 1/(4π) √(((μg)/(rα))2 - 1)

Er der ikke en fejl? Se evt.:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/31729551/Figur2.jpg

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er da korrekt.

       N=\frac{\sqrt{\mu ^{2}g^{2}-r^{2}\alpha ^{2}}}{4\pi r\alpha }=\frac{\sqrt{\left ( \frac{\mu g}{r\alpha } \right )^{2}-1}}{4\pi }


Svar #2
16. marts 2014 af Haxxeren

#1

Jeg har fundet min fejl. Havde smidt radius 'r' væk. Tak.


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.