Matematik

40% af et løb er 6 km.....

16. marts 2014 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hele løbet er........ km :O

Tak på forhånd !! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2014 af Kenya (Slettet)

Her skal du først finde ud af hvad en % er, og derefter gange dette med 100. Så har du 100 % altså hele beløbets størrelse. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2014 af mathon

                Hele \; l\o bet\; er\: \: \frac{6\; km}{40}\cdot 100


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2014 af Amril (Slettet)

Opstil evt. i ligningsform, hvis du ikke kan huske metoden i #2, og isoler derefter x.

x(hele løbet i km) * 0,4 (40 % af dette) = 6 --> 0,4x = 6 --> 0,4x/0,4 = 6/0,4 --> x = 15. 

Svaret er 15 km. 


Skriv et svar til: 40% af et løb er 6 km.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.