Kemi

molarmasse

17. marts 2014 af christinamathiasen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håber at nogen kan hjælpe mig med dette :)
På forhånd tak!

Hvordan kan man bestemme molarmassen ud fra det periodiske system?

Giv 2 eksempler – et for et grundstof og et for kemiske forbindelse.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2014 af mathon

    M(Ba) = 137,33 g/mol

    M(CH3CH2OH) = M(C2H6O) = sum({2,6,1}*{12.011,1.008,15.999}) g/mol = 46,069 g/mol


Skriv et svar til: molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.