Matematik

Trekantsregning

17. marts 2014 af nelarsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Vil nogle forklare i ord hvilke metoder jeg skal bruge her? Fx. hvilken side jeg først skal finde,osv.

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2014 af mathon

Grundet ensvinklede trekanters sidelængdeproportionalitet:

                                    \frac{\left | DE \right |}{\left | BC \right |} = \frac{6}{2} = 3

                                     | DE | = 3\cdot | BC | = 3\cdot 0,5 = 1,5


Svar #2
17. marts 2014 af nelarsen (Slettet)

I første ligning mener du vel |AE| / AC = 3 og bruger derefter forstørrelsesfaktoren til at finde |DE| med F * |BC|?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2014 af mathon

Jeg mener, som der står.


Svar #4
17. marts 2014 af nelarsen (Slettet)

Det giver ingen mening, men dig om det. :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2014 af mathon

                                            \frac{\left | DE \right |}{\left | BC \right |} =\frac{\left | AE \right |}{\left | AC \right |}= \frac{6}{2} = 3

                                             | DE | = 3\cdot | BC | = 3\cdot 0,5 = 1,5


Skriv et svar til: Trekantsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.