Matematik

Potensregning

17. marts 2014 af Malene121 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle! Er ved at lave noget med potensregning, så jeg støder en på en opgave der lyder sådan:

(32)7/9  hvilket jeg har fået til 314/9efter jeg har redueret.. Men kan se dette svar ikke gælder.. Håber der er nogen der kan forklar mig det eller eventuel hvis mig hvordan man kommer frem til svaret...

TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2014 af Redub (Slettet)

Har du resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2014 af mathon

         \left ( 3^2 \right )^{7}\cdot 9^{-7} = \left ( 3^2 \right )^{7}\cdot \left ( 3^2 \right )^{-7} = \left (3^2 \right )^{7-7}=\left (3^2 \right )^{0} = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2014 af mathon

eller

                  \frac{\left (3^2 \right )^7}{\left(3^2 \right )^7} = 1


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Hvordan får man 97 til (32)7?


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. marts 2014 af mette48 (Slettet)

97 = (32)7 da 32=9


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Tak Mette


Skriv et svar til: Potensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.