Matematik

Parameterfremstilling af profilområde

19. marts 2014 af Simon888 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Jeg skal løse vedhæftede opgave, men jeg har lidt svært ved parameterfremstilligerne.
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
20. marts 2014 af Simon888 (Slettet)

Er der virkelig ikke nogen, som kan give et hint?

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Profilområdet:

x(t,s) = (π/4) + t ,     z(t,s) =  cos(x) + (sin(x)-cos(x))·s             0 ≤ t ≤ 1 , 0 ≤ s ≤ 1


Svar #3
22. marts 2014 af Simon888 (Slettet)

Er det rigtigt, hvis det påstås, at en parameterfremstilling for Ω er r(u,v,w) = (u*cos(w),u*sin(w),v*sin(u)-v*cos(u)+cos(u)) ?


Skriv et svar til: Parameterfremstilling af profilområde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.