Matematik

Hjælp til parametiserng

20. marts 2014 af Simon888 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Vedhæftede opgave skal løses, men jeg har lidt problemer med at lave en parameterfremstilling i opgave c. Nogen der kan hjælp?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

En parameterfremstilling for kurven er

x(t) = t
y(t) = t                                            , 0 ≤ t ≤ 1
z(t) = f(x(t),y(t)) = x(t) · y(t) = t2


Svar #2
20. marts 2014 af Simon888 (Slettet)

fedt. Jeg skal derefter finde kurveintegralet, men jeg er lidt i tvivl om, hvordan man opstiller det. Er det noget i den her retning, som er vedhæftet. 

Vedhæftet fil:Fil.docx

Skriv et svar til: Hjælp til parametiserng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.