Matematik

integralregnig

22. marts 2014 af abi0011 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle som vil hjælpe mig med denne integralopgave:

Screen Shot 2014-03-22 at 19.34.52.png



 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2014 af mathon

                  f(x)=x^2-2x

                   F(x)=\frac{1}{3}x^3 -x^2+k                    gennem (0,2)


Svar #2
22. marts 2014 af abi0011 (Slettet)

#1

Mange tak, men hvordan fandt du frem til graftens forskrift?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2014 af mathon

rødderne er 0 og 2
             hvoraf
                                 f(x) = y = a·x·(x-2)       gennem (1,-1)

                                          -1 = a·1·(1-2) = -a

                                           a = 1

         dvs
                                 f(x) = x·(x-2) = x2 - 2x
                


Svar #4
23. marts 2014 af abi0011 (Slettet)

#3

rødderne er 0 og 2
             hvoraf
                                 f(x) = y = a·x·(x-2)       gennem (1,-1)

                                          -1 = a·1·(1-2) = -a

                                           a = 1

         dvs
                                 f(x) = x·(x-2) = x2 - 2x
                

Uha, tror ikke jeg er med på dette. Hvor for du (1,-1) fra?


Svar #5
23. marts 2014 af abi0011 (Slettet)

Kan du evt. forklare det igen, hvis su vil :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. marts 2014 af samsamsamsam (Slettet)

Eller fandt ud af


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. marts 2014 af mathon

                \LARGE \verylarge \ \left ( 1,-1 \right )       aflæses som parablens toppunkt.


Skriv et svar til: integralregnig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.