Matematik

Procent regning

23. marts 2014 af Mathildesss (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal regne, a, b og c ? Håber at i kan hjælpe.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af peter lind

Adder tallene i 1. stikprøve. den første tomme søjle er så 100* tallet i den første søjle divideret med den fundne sum. Gentag med den anden søjle


Svar #2
23. marts 2014 af Mathildesss (Slettet)

#1

Vil det så sige 2197 * 100 = 219.700 og så divideret med hvad? Kan du prøve at regne den ene ud, så jeg kan se det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2014 af peter lind

2197+2236+...


Svar #4
23. marts 2014 af Mathildesss (Slettet)


#3 Ja, men når jeg har plusset dem sammen, hvad skal jeg præcist så? Gange med 100? Også dividere med hvad?

Brugbart svar (1)

Svar #5
23. marts 2014 af peter lind

Du skal dividere det op i dit resultat i #2. tilsvarende skal du beregne for alle tal i søjlen


Svar #6
23. marts 2014 af Mathildesss (Slettet)

#5
Dvs 10.000 * 100 = 1000000 : 1000000 ? Eller 2197 * 100 = 219700 : 219700 ? Så har jeg jo divideret med resultatet, eller er det helt forkert?

Brugbart svar (1)

Svar #7
23. marts 2014 af peter lind

Dit resultat i #2 er 219.700. Du skal dividere dette tal med den sum, du har fundet


Svar #8
23. marts 2014 af Mathildesss (Slettet)

#7
Og hvordan finder man summen?

Brugbart svar (1)

Svar #9
23. marts 2014 af peter lind

Det er den sum, du siger du har fundet i #4. Hvis du har fundet den må du da også vide hvordan man finder den


Svar #10
23. marts 2014 af Mathildesss (Slettet)

Mange tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.