Tysk

Hjælp med tysk oversættelse

23. marts 2014 af Zyzz1997 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Jeg er igang med at oversætte nogle sætninger i tysk. Jeg har selv givet det et forsøg. Er der nogle der kan rette dem hvis der er fejl?

Tjeneren bringer et glas. = Der Kellner bringt ein Glas
Tjeneren bragte et glas. = Der Kellner brachte ein Glas
Tjeneren har lige bragt et glas. = Der Kellner hat gerade ein Glas gebracht.
Han kører hjem. = Er fährt nach zu Hause
Han kørte hjem. = Er fuhr nach zu Hause.
Han er kørt hjem. = Er ist nach zu Hause gefahren.
Hvem påstår det? = Wer behaupt das?
Hvem påstod det? = Wer behauptet das?
Hvem har påstået det? = Wer hat behauptet, dass?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Han kører hjem. = Er fährt nach zu Hause
Han kørte hjem. = Er fuhr nach zu Hause.
Han er kørt hjem. = Er ist nach zu Hause gefahren.
Hvem påstår det? = Wer behauptet das?
Hvem påstod det? = Wer behauptete das?
Hvem har påstået det? = Wer hat das behauptet?, dass?
nach Hause = hjem   zu Hause = hjemme  ( Ich bin morgen Abend nicht zu Hause)


Svar #2
23. marts 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

Når du streger over med grøn, skal de så bare fjernes?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Fejl   Rettelse


Svar #4
23. marts 2014 af Zyzz1997 (Slettet)

Okay tusind tak! 


Skriv et svar til: Hjælp med tysk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.