Tysk

Hjælp med tysk oversættelse

23. marts 2014 af Zyzz1997 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Jeg er igang med at oversætte nogle sætninger i tysk. Jeg har selv givet det et forsøg. Er der nogle der kan rette dem hvis der er fejl?

Tjeneren bringer et glas. = Der Kellner bringt ein Glas.
Tjeneren bragte et glas. = Der Kellner brachte ein Glas.
Tjeneren har lige bragt et glas. = Der Kellner hat gerade ein Glas gebracht.

Det passer godt. = Das passt gut. 
Det passede godt. = ??
Det har passet godt. = Es ist gut gesorgt.
De har et hus i Danmark. = Sie haben ein Haus in Dänemark.
De havde et hus i Danmark. = Sie hatten ein Haus in Dänemark.
De har haft et hus i Danmark. = Sie hätte ein Haus in Dänemark.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Tjeneren bringer et glas. = Der Kellner bringt ein Glas.
Tjeneren bragte et glas. = Der Kellner brachte ein Glas.
Tjeneren har lige bragt et glas. = Der Kellner hat gerade ein Glas gebracht.

Det passer godt. = Das passt gut. 
Det passede godt. = ?? Das passte gut
Det har passet godt. = Es ist gut gesorgt  Das hat gut gepasst
De har et hus i Danmark. = Sie haben ein Haus in Dänemark.
De havde et hus i Danmark. = Sie hatten ein Haus in Dänemark.
De har haft et hus i Danmark. = Sie hätte haben ein Haus in Dänemark gehabt


Skriv et svar til: Hjælp med tysk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.