Fysik

Newtons love - krafter og masse

24. marts 2014 af 09xcc (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der en venlig sjæl, der kunne hjælpe mig igang med metoden til delopgave b, i den vedhæftede fil?
Jeg er i tvivl om hvor jeg skal starte, og om delopgave a skal anvendes?

Vedhæftet fil: foto.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2014 af hesch (Slettet)

Fgnid,AB = mB * g * 0,8.

FB = mB * a      =>

mB*g*0,8 = mB*a     når B netop skrider.

Find a for hele systemet, og deraf mC.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2014 af peter lind

tyngdekraften på C må ikke overskride gnidningskraften på B


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2014 af hesch (Slettet)

#2:  Det kan du ikke mene:  Snoren trækker i A, ikke i B.


Skriv et svar til: Newtons love - krafter og masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.