Kemi

pH

25. marts 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som ved hvordan 0, 22 M Fe(NO3)3   's  beregner pH-værdi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2014 af mathon

           Fe3+ i vand danner
                                              Fe(H2O)63+    som er en middelstærk syre med pKs1 = 2,22

Brug pH-formlen for en middelstærk syre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2014 af mathon

dvs
                  pH=-\log\left ( \frac{-10^{-pK_s}+\sqrt{10^{-2pK_s}+4\cdot 10^{-pK_s}\cdot c_s}}{2} \right )


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.