Kemi
pH
27. november 2005 af
AC_CA (Slettet)
Klorin (NaOH+cl) titreres med HCL
Jeg skal beregne NaOH i klorin ud fra 1. ækvivalenspunkt som = 0,000638L HCL.
HCL = 0,5M.
Jeg har regnet at 0,000638L * 0,5M = 3,19*10^-4.
n(HCL) = n(NaOH)
c(NaOH) = n/V
Er pH ud fra c(NaOH)så ikke pH = 14 + log[OH]???
Jeg skal beregne NaOH i klorin ud fra 1. ækvivalenspunkt som = 0,000638L HCL.
HCL = 0,5M.
Jeg har regnet at 0,000638L * 0,5M = 3,19*10^-4.
n(HCL) = n(NaOH)
c(NaOH) = n/V
Er pH ud fra c(NaOH)så ikke pH = 14 + log[OH]???
Skriv et svar til: pH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
