Matematik
hjælp til parrentes!..
28. november 2005 af
Hejhej (Slettet)
nogen der gider prøve regne den her ud og skrive hva de får??
(X^2-6X+10)^2
tak på forhånd! :)
(X^2-6X+10)^2
tak på forhånd! :)
Svar #2
28. november 2005 af Waterhouse (Slettet)
(X^2-6X+10)^2 =
(X^2-6X+10)*(X^2-6X+10) =
x^4-6x^3+10x^2-6x^3+36x^2-60x+10x^2-60x+100
Så kan du selv trække det lidt sammen.
(X^2-6X+10)*(X^2-6X+10) =
x^4-6x^3+10x^2-6x^3+36x^2-60x+10x^2-60x+100
Så kan du selv trække det lidt sammen.
Svar #3
28. november 2005 af Norn (Slettet)
... det kan forkortes til:
x^4 - 12x^3 + 56x^2 - 120x + 100
x^4 - 12x^3 + 56x^2 - 120x + 100
Skriv et svar til: hjælp til parrentes!..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
