Matematik
Polynomiers dicision...
29. november 2005 af
Chacer (Slettet)
Hey har kæmpet med denne opgaver i et stykke tid nu... Vil gerne have lidt hjælp...
Udfør denne division (den skal gå op)
(2x^4 + x^3 + 2x^2 - x - 34) : (x + 2)=
Vil gerne have mellemregningerne med så jeg kan løse de andre opgaver...
Tak...
Udfør denne division (den skal gå op)
(2x^4 + x^3 + 2x^2 - x - 34) : (x + 2)=
Vil gerne have mellemregningerne med så jeg kan løse de andre opgaver...
Tak...
Svar #1
29. november 2005 af 2004x (Slettet)
2x^4+x^3+2x^2-x-34:x+2= 2x^3-3x^2+8x-17
2x^4+4x^3
-3x^3+2x^2
-3x^3-6x^2
8x^2-x
8x^2+16x
-17x-34
-17x-34
0
2x^4+4x^3
-3x^3+2x^2
-3x^3-6x^2
8x^2-x
8x^2+16x
-17x-34
-17x-34
0
Svar #3
29. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Hvad med at lave mellemregningerne selv og skrive dem op herinde, så vi andre kan vurdere, hvor det eventuelt måtte gå galt?
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: Polynomiers dicision...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
