Matematik

Differentailkvotienter. opg 332, 333 i mat 2B

04. december 2005 af K-K-S (Slettet)
Hej..
Jeg har problemer med at finde f'(x)=x/x-1
Også her synes jeg det er svært f'(x)=(kvadratx)/x+1

Gerne en forklaring, da jeg gerne vil lære det. På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2005 af Waterhouse (Slettet)

Brug brøkreglen:

(f/g)' = (f'*g-f*g')/g^2

Skriv et svar til: Differentailkvotienter. opg 332, 333 i mat 2B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.