Matematik
x/10=log(y)+12 isoler [x/y]
05. december 2005 af
Norn (Slettet)
Halløj
Denne opgave er meget mystisk... Ligningen x/10=log(y)+12
er givet... Og man skal finde kvotienten x/y! Problemet er, at hver gang man prøver at fjerne log får man et nyt problem: 10^(x/10)... Den bider ligesom sig selv i halen :S
Altså
x/10=log(y)+12
<=>
x/y = ???????
Nogen som kan hjælpe mig med at løse den?
Tak på forhånd!
Denne opgave er meget mystisk... Ligningen x/10=log(y)+12
er givet... Og man skal finde kvotienten x/y! Problemet er, at hver gang man prøver at fjerne log får man et nyt problem: 10^(x/10)... Den bider ligesom sig selv i halen :S
Altså
x/10=log(y)+12
<=>
x/y = ???????
Nogen som kan hjælpe mig med at løse den?
Tak på forhånd!
Svar #2
05. december 2005 af Norn (Slettet)
#1 ehmm... ja! Det var jo ikke et særligt konstruktivt indlæg!
Er der virkelig ingen der kan lure den?
Er der virkelig ingen der kan lure den?
Svar #3
05. december 2005 af sigmund (Slettet)
Det ser ikke ud som om kvotienten x/y kan findes analytisk.
Svar #4
05. december 2005 af Norn (Slettet)
Agr... Det var det, jeg var bange for at høre! Det er da lidt trist, at man ikke kan løse alle opgaver analytisk...
Skriv et svar til: x/10=log(y)+12 isoler [x/y]
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
