Matematik

Isolering

07. december 2005 af Am0k (Slettet)
God aften.

Jeg har brug for lidt hjælp med nogle isoleringer af x.

Isoler x i hvert af udtrykkene.

y(1/x + 2) = 3
y (x/y +y)= 1/z
a/x + 2 =1/x

Jeg er meget ny og har ikke fået forklaringerne om hvordan den skal løses, så vil meget gerne have udregninger. jeg kan ikke selv komme med et bud først, da jeg ikke forstår det.

På forhånd tak.

Kristian

Svar #1
07. december 2005 af Am0k (Slettet)

Er det for sent på aftenen til nogen kan hjælpe :-)?

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2005 af Duffy

y(1/x + 2) = 3

Prøv at gange y ind i parentesen til en start.


Duffy

Svar #3
07. december 2005 af Am0k (Slettet)

og derefter :-)?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2005 af Duffy

Hvad får du? Skriv det - så må jeg guide dig skridt for skridt...


Duffy

Svar #5
07. december 2005 af Am0k (Slettet)

Jeg er for træt.. Opgiver. ellers tak

Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.