Kemi

Tjek-Kemiopgave

08. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Opgaven lyder som følgende:

Beregn elekrodepotentialerne for følgende halvcelle, idet temperaturen er 25 gradercentius

a) Zn(s)I Zn^(2+) (aq, 0,084M)

b) Pb(s)I Pb^(2+) (aq, 0,012M)

I: skal bare forestille en linje

Til a)´eren b)´eren har jeg brugt følgende formel:

e= standardelektroden-(0,059v/Z)*log (firkantet parentes red/ox.)

a) e=-0,76v-(0,0059v/2)* log(1/0,084)=-0,79

b) e= -0,13v-(0,059v/2)*log(1/0,012)=-0,19

c) Beregn den elektromotorisk kraft for elementet

Zn(s)I Zn^(2+)(aq, 0,084M)II Pb^(2+)(aq, 0,012M)I Pb(s)

Uo=e(højre)-e(venstre)=-0,19v-0,79v=-0,98v

d) reaktionsskemaet for elementets strømgivende reaktion.

Den kan jeg ikke finde ud!!!

på forhånd tak

Svar #1
09. november 2003 af SP anonym (Slettet)

PLEASE er der ikke en der gider at rette min kemi opgave og hjælpe mig med den sidste spørgsmål

Hjælp mig TAK

Svar #2
09. november 2003 af SP anonym (Slettet)

EJ, HELT ÆRLIGT er der ikke en der gider at hjælpe mig med denne opgave.
Er den al for svær for jer alle sammen??? eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2003 af krelle (Slettet)

den er meget simpel. du skal bare skrive reaktionsskemaet ud fra det der skal i polerne. så skal du sætte de to sammen så den der bliver reduceret står på højreside i oxideret form, og med det andet stof er det omvendt.

Svar #4
09. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvad med resten af opgaven, har jeg lavet det rigtig?

Svar #5
09. november 2003 af SP anonym (Slettet)

prøv dog at styr dig lidt. hvis du har fulgt lidt mere med i timerne har du vel fundet ud af det.

Svar #6
09. november 2003 af SP anonym (Slettet)

ER DET IKKE EN SØD EN DER GIDER AT HJÆLPE MIG TAK!!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. november 2003 af krelle (Slettet)

Jeg har ikke lige en formelsamling ved hånden... men det ser rigtigt ud.

Svar #8
09. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Ok, tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Tjek-Kemiopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.