Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Økonomi - Soliditet
12. december 2005 af
abc123 (Slettet)
Hej, håber der er nogle, der kan hjælpe mig.
Når man skal beregne en virksomheds soliditet (el. egenkapitalens forrentning) skal man så tage resultat efter renter og dividere med egenkapitalen?
Er resultat efter renter det samme som ordninær drift?
Når man skal beregne en virksomheds soliditet (el. egenkapitalens forrentning) skal man så tage resultat efter renter og dividere med egenkapitalen?
Er resultat efter renter det samme som ordninær drift?
Svar #1
12. december 2005 af SomeOneMore (Slettet)
Soliditetsgrad = Egenkap. x 100 / aktiver
Egenkap. forrentningsprocent =
Resultat EFTER renter (før skat) x 100 / egenkapital
Det sidste spørgsmål kan jeg ikke huske. kan kun huske, at resultat af primær drift er før renter..
Egenkap. forrentningsprocent =
Resultat EFTER renter (før skat) x 100 / egenkapital
Det sidste spørgsmål kan jeg ikke huske. kan kun huske, at resultat af primær drift er før renter..
Svar #3
12. december 2005 af madsbs (Slettet)
Hejsa
Spm. 3:
Resultat er ordinær drift er virksomhedens resultat FØR renter.
Med venlig hilsen
Mads B. Søndergaard
BeståHH
http://www.bestaahh.dk
Spm. 3:
Resultat er ordinær drift er virksomhedens resultat FØR renter.
Med venlig hilsen
Mads B. Søndergaard
BeståHH
http://www.bestaahh.dk
Skriv et svar til: Økonomi - Soliditet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
